Menu

Werken bij Europa Have brengt je toekomst!

Of het nu gaat om een bijbaan, vaste baan, vakantiewerk, een stageplaats of een combinatie van werken en leren, bij ons is dit allemaal mogelijk. Vind jij het leuk om met mensen om te gaan en het ze naar de zin te maken? Houd je van een werkomgeving die iedere dag anders is en waar steeds iets nieuws gebeurt? Ben jij op zoek naar collega’s om mee samen te werken waarmee je dezelfde passie deelt? Dan is het werken in één van onze Albert Heijn winkels misschien iets voor jou!

De supermarkt is een unieke omgeving om in te werken. Doordat jouw werk gericht is op klanten is het afwisselend, geen dag is hetzelfde. We hebben ruime openingstijden en flexibele werktijden. Daarom werk je in een groot team van collega’s waarin samenwerken belangrijk is. Als jij een flexibele opstelling hebt betekent dit dat je jouw werk- en privétijd samen met ons prima op elkaar af kunt stemmen. Er is volop ruimte om je talenten te ontwikkelen. Zo kun je verschillende afdelingen en taken leren kennen. Heb je nog meer ambitie en wil je een team aansturen? Bij ons kun je al op jonge leeftijd teams (leren) aansturen.

Wij zorgen voor een plezierige werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen.


Onderstaand een overzicht van de verschillende functies:

Hulpkrachten

Als hulpkracht werk je in een hecht team dat perfect op elkaar ingespeeld is. Samen vul je de vakken en koelingen en zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd en uitnodigend uitziet. Naast hard werken is het met jouw team altijd weer gezellig! Hard werken en hard lachen dus. Ben je flexibel en houd je van aanpakken én tevreden klanten? Dan is deze functie helemaal wat voor jou.


Plaats

Werken en leren (BBL-opleiding)

Geld verdienen en een MBO-diploma behalen zonder dat je naar school hoeft, dat kan bij ons. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om in de toekomst door te groeien naar de functie van Teamleider of (Assistent) Supermarktmanager.


Plaats

Kassa- / verkoopmedewerker

De kassa- / verkoopmedewerker is inzetbaar voor de verzorging, behandeling, presentatie en verkoop van een toegewezen groep artikelen, waarbij een correcte omgang met klanten is vereist. Hiervoor krijgt de Kassa – Verkoopmedewerker nauwkeurige instructies, zodat hij/zij kan bijdragen aan het gewenste niveau van de dienstverlening van Albert Heijn.


Plaats

Teamleider

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van een team medewerkers. Met hen (en de andere teams) zorg je ervoor dat de klanten in de winkel uitstekend worden geholpen en tevreden de winkel uitlopen.


Plaats

Assistent Supermarktmanager

Als Assistent Supermarktmanager ben je de partner en de vervanger van de supermarktmanager. Je bent medeverantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen in de winkel en je helpt om alles tot in de puntjes te organiseren. Je weet dat sfeer heel belangrijk is voor tevreden klanten en betrokken medewerkers.


Plaats

Supermarktmanager

De supermarktmanager is eindverantwoordelijk voor de gehele winkel. Hij/zij heeft een operationele hands-on rol, waarin je denken, durven en doen combineert, weet je door jouw vakkennis, ondernemersgeest en hulpvaardigheid, de klanten aan je winkel te binden en commercieel succes te verwerven.


Slijter

Als slijter run je je eigen zaak bij de marktleider op het gebied van dranken. Samen met je team zorg je dat de winkel er altijd top uitziet. Je bent vakkundig en servicegericht. Maar je bent vooral een liefhebber met verstand van zaken en weet dat met enthousiasme over te brengen naar je collega’s en naar de klant. Elke klant verlaat de winkel met de juiste fles, uitstekend advies, een goed verhaal en het voornemen om weer terug te komen.

Plaats

Plaats