Werken aan een MBO Diploma én aan een carrière!

Werken aan een MBO diploma én een carrière

Bij Albert Heijn vinden we een diploma net zo belangrijk als werkervaring. Daarom zorgen wij ervoor dat school en een stage in de winkel of logistiek perfect te combineren zijn. We leren je op een leuke manier wat werken in retail in de praktijk betekent en wat een werkgever van je verwacht. Daarnaast houd je er een hoop leuke collega’s aan over en als BBL-stagiaire ontvang je ook een eerlijk salaris.

Iedere dag een stukje beter

Onze uitdaging is om je het winkelvak echt in de vingers te laten krijgen. Dit doen we door de lat steeds een beetje hoger te leggen. Zo word je iedere dag een stukje beter. Natuurlijk zorgen we in samenwerking met school voor een zo goed mogelijke begeleiding.

Samen met een gezellig team

In een gezellig team werk je bij ons aan je diploma én je carrière. Terwijl je bij ons aan de slag bent, krijg je er steeds meer nieuwe werkzaamheden bij. Zo ga je zien wat er nou echt allemaal voor nodig is om een succesvol bedrijf te runnen.

Werken en leren (BBL-opleiding)

Geld verdienen en een MBO-diploma behalen zonder dat je naar school hoeft, dat kan bij ons. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om in de toekomst door te groeien naar de functie van Teamleider of (Assistent) Supermarktmanager.

 

Plaats