Carrière in de operatie

Teamleider

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van een team medewerkers. Met hen (en de andere teams) zorg je ervoor dat de klanten in de winkel uitstekend worden geholpen en tevreden de winkel uitlopen.

 

Plaats

Assistent Supermarktmanager

Als Assistent Supermarktmanager ben je de partner en de vervanger van de supermarktmanager. Je bent medeverantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen in de winkel en je helpt om alles tot in de puntjes te organiseren. Je weet dat sfeer heel belangrijk is voor tevreden klanten en betrokken medewerkers.

 

Plaats

Supermarktmanager

De supermarktmanager is eindverantwoordelijk voor de gehele winkel. Hij/zij heeft een operationele hands-on rol, waarin je denken, durven en doen combineert, weet je door jouw vakkennis, ondernemersgeest en hulpvaardigheid, de klanten aan je winkel te binden en commercieel succes te verwerven.

 

Slijter

Als slijter run je je eigen zaak bij de marktleider op het gebied van dranken. Samen met je team zorg je dat de winkel er altijd top uitziet. Je bent vakkundig en servicegericht. Maar je bent vooral een liefhebber met verstand van zaken en weet dat met enthousiasme over te brengen naar je collega’s en naar de klant. Elke klant verlaat de winkel met de juiste fles, uitstekend advies, een goed verhaal en het voornemen om weer terug te komen.

Plaats

Kassa- / verkoopmedewerker

De kassa- / verkoopmedewerker is inzetbaar voor de verzorging, behandeling, presentatie en verkoop van een toegewezen groep artikelen, waarbij een correcte omgang met klanten is vereist. Hiervoor krijgt de Kassa – Verkoopmedewerker nauwkeurige instructies, zodat hij/zij kan bijdragen aan het gewenste niveau van de dienstverlening van Albert Heijn.

 

Plaats