Menu

Lunteren Teamleider

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van een team medewerkers. Als teamleider verkoop geef je onder andere leiding aan het verkoopteam deli, kaas en brood. Als teamleider verkoopafhandeling geef je onder andere leiding aan het kassateam. Bij beide functies zorg je ervoor dat de klanten uitstekend worden geholpen en tevreden de winkel uitlopen.

Omdat je continu bezig bent om het beste uit jouw team te halen, doe je veel ervaring op in leidinggeven. Dit staat natuurlijk goed op je CV en je ontwikkelt zo vaardigheden waar je in je verdere carrière veel aan hebt. De functie van teamleider bij Albert Heijn is niet zomaar een baan. Daar staat dus een goed salaris tegenover. Bovendien zijn je werktijden flexibel in te delen. Goed geregeld dus allemaal!

Voor deze functie moet je nauwkeurig kunnen werken en het leuk vinden om met mensen om te gaan. Je moet het in je hebben om leiding te geven en je vind het leuk om dingen te organiseren. Wij vragen een minimale beschikbaarheid van 12 uur per week. Ook ben je bereid een interne opleiding tot teamleider te volgen. Afhankelijk van jouw wekelijkse arbeidsduur volg je de voltijdvariant (indien je minimaal 32 uur per week werkt) van de opleiding of de deeltijdvariant (indien je minder dan 32 uur per week werkt).

Een integriteitscheck in het Waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Is jouw interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur ons dan jouw cv met motivatie.

het leuk vinden om met mensen om te gaan. Je moet het in je hebben om leiding te geven en je vind het leuk om dingen te organiseren.