Menu

Holten Supermarktmanager

Europa Have is een professioneel en ondernemend familiebedrijf. Zij is sinds de jaren ’80 franchisenemer van Albert Heijn, Gall & Gall en Hema met vestigingen door het hele land. Bij Europa Have draait alles om dienstverlening aan consumenten. Middels (franchise-) afspraken met landelijke retailorganisaties proberen wij onze lokale positie te versterken. Voor onze Albert Heijn-winkel in Holten zijn wij op zoek naar een Supermarktmanager.

Wij bieden een uitdagende omgeving om jezelf verder te ontwikkelen tot succesvol retailmanager. Je bent gastheer voor je klanten en verantwoordelijk voor een moderne en dynamische supermarkt met een centrale rol in de buurt. Met je winkelmanagement en medewerkers ben jij verantwoordelijk voor het waarmaken van de klantverwachtingen en de behaalde bedrijfsresultaten. Je zorgt ervoor dat jouw winkel optimaal presteert, zodat medewerkers met plezier in jouw winkel werken en klanten graag blijven terugkomen.

In een operationele hands-on rol, waarin je denken, durven en doen combineert, weet je door jouw vakkennis, ondernemersgeest en hulpvaardigheid, de klanten aan je winkel te binden en commercieel succes te verwerven. Je bereikt deze resultaten door processen efficiënt uit te voeren, aantrekkelijke producten (in een aantrekkelijke presentatie) te verkopen en verbeter-ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Je maakt verbinding met klanten, medewerkers en buren. Je werkt nauw samen met de operationeel manager en legt aan hem verantwoording af.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en hebt een aantal jaren aantoonbare leidinggevende ervaring in een full-service supermarkt.
  • Je hebt overtuigingskracht en je kunt mensen enthousiasmeren, motiveren en coachen.
  • Je hebt oog voor de klant en een goed gevoel voor service.
  • Je bent resultaatgericht: je zet net dat stapje extra om je doelstellingen te behalen.
  • Je bent een echt organisatietalent: je bent goed in én vindt het leuk om dingen te organiseren.
  • Je bent in staat om complexe winkelprocessen te begrijpen en in beweging te krijgen.
  • Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en zoekt continue naar mogelijkheden om het beter te doen.
  • Je hebt een visie op korte en lange termijn vanuit een gedegen analyse.

Wat heeft Europa Have jou te bieden?
Europa Have is een compacte organisatie met jonge en ambitieuze mensen. Wij bieden ambitieuze en ondernemende mensen volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Ook bieden wij jou een prettige werksfeer met leuke collega’s in een van onze Albert Heijn filialen en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Dit betreft een fulltime functie.

Een integriteitscheck in het Waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Krijg je energie van leidinggeven en ben je mensgericht? Ben je op zoek naar een échte uitdaging? Solliciteer dan direct!