Menu

Doetinchem De Huet BBL

Dan is dit een mooie kans! Voor starters bieden wij de mogelijkheid bij ons in de praktijk het vak te leren en tegelijkertijd jouw MBO diploma te behalen gericht op één van onderstaande functies, daarnaast werk je wekelijks 32 uur.

  • MBO-2 Verkoper: Als verkoper voer je verkoopgesprekken, presenteer je artikelen in de winkel en handel je kassatransacties af. Daarnaast leer je klachten af te handelen, goederen te ontvangen en opslaan en promotionele activiteiten in de winkel uit te voeren.
  • MBO-3 Verkoopspecialist: Als verkoopspecialist zorg je ervoor dat je het juiste evenwicht vindt tussen klantgerichtheid en het belang van het bedrijf. Naast het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden in de winkel ben jij bezig met begeleiden, coachen, aansturen en motiveren van je collega’s. Daarbij doe je verbetervoorstellen voor het assortiment en de artikelpresentaties om de service en omzet te verhogen.
  • MBO-4 Filiaalmanager: De filiaalmanager is verantwoordelijk voor alles in en om het filiaal, zoals het vertalen van beleidsplannen naar het filiaal, het coördineren van verkoopwerkzaamheden, de promotie en de verkoopcijfers. In de opleiding maak je daarom kennis met leidinggeven en verschillende leiderschapsstijlen. Verder ga je bezig met het inrichten en coördineren van werkzaamheden bij de kassa, de presentatie van het filiaal en het beheren van de goederenstroom.