Menu

Didam Slijter

 

Gall & Gall is dé drankenspecialist van Nederland, met meer dan 600 winkels verspreid over het hele land. We hebben verstand van drank, maar we zijn vooral hobbyisten. Liefhebbers van een goed glas, of dat nu een zeldzame Bordeaux is of een frisse Argentijnse zomerwijn. We houden van een klassieke Hollandse jenever, al dan niet gemixt met een eigentijdse frisdrank. We weten waar de lekkerste blonde bieren vandaan komen. En we kunnen alles vertellen over fluweelzachte én krachtig-rokerige whisky’s.

 

Zorgen dat klanten met méér thuis komen dan een goede fles

 

Dat is wat je bij ons nodig hebt: een fascinatie voor alles dat met drank te maken heeft. Je houdt ervan én je hebt er verstand van. Welke wijn bij welk gerecht. Het beste bier voor een warme dag. Welke likeur als afsluiting van een goed diner. Maar dat is nog niet genoeg. Je beschikt ook over enthousiasme en schwung. Je bent een vat vol verhalen en doet niets liever dan erover vertellen en adviseren. Zo beleven de klanten niet alleen plezier aan lekker drinken, maar komen ze thuis met veel meer dan alleen een goede fles.

 

Uitgroeien tot expert

 

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. We zorgen er bovendien voor dat je een echte expert kunt worden, bijvoorbeeld door trainingen. Je maakt deel uit van een grote organisatie met liefhebbers van het slijterijvak, zodat er altijd een collega te vinden is met wie je kennis kunt uitwisselen.

 

Ben jij 21 jaar of ouder heb je minimaal een MBO-diploma bij voorkeur aangevuld met het slijtersvakdiploma, solliciteer dan nu!