Menu

Aalten Assistent Supermarktmanager

Wij zijn op zoek naar een assistent supermarktmanager voor onze Albert Heijn winkels. 

De functie
Als Assistent Supermarktmanager ben je de sparringpartner en vervanger van de supermarktmanager. Jij bent verantwoordelijk voor de gehele winkel en het financiële eindresultaat. Je helpt mee om alles tot in de puntjes te organiseren. Als plaatsvervanger ben jij tevens een van de gezichten van de winkel. Samen met de supermarktmanager en het winkel team zorg je ervoor dat de winkel optimaal draait.

Als Assistent Supermarktmanager ben je mede verantwoordelijk voor de winkel en het team van 150 of meer medewerkers. Dit betekent dus hard werken! Draai jij daar je hand niet voor om?

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring met leidinggeven in een full-service supermarkt, bij voorkeur een Albert Heijn.
  • Je hebt overtuigingskracht en je kunt mensen enthousiasmeren en motiveren.
  • Je hebt oog voor de klant en een goed gevoel voor service.
  • Je bent resultaatgericht: Je zet net dat stapje extra om je doelstellingen te behalen.
  • Je bent een echt organisatietalent: je bent goed in én vindt het leuk om dingen te organiseren.

Wat heeft Europa Have jou te bieden?
Europa Have is een compacte organisatie met jonge en ambitieuze mensen. Op dit moment exploiteert Europa Have 18 Albert Heijn supermarkten door het hele land. Wij bieden ambitieuze en ondernemende mensen volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Ook bieden wij jou een prettige werksfeer met leuke collega’s in een van onze Albert Heijn filialen en marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Dit betreft een functie van minimaal 32 uur per week.

Krijg je energie van leidinggeven en ben je mensgericht? Ben je op zoek naar een échte uitdaging? Solliciteer dan direct via bovenstaande button.

Een integriteitscheck in het Waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.